Najbliższy Event w grze: 09.08(niedziela)
Więcej o evencie: viewtopic.php?f=31&t=707

Symulacja z raportu

Jeśli znalazłeś jakiś błąd - zgłoś go!
ketyow
Posty: 142
Rejestracja: 13 maja 2019, 12:11
Reputacja: 2

Symulacja z raportu

Post autor: ketyow » 06 lip 2019, 20:04

Link do symulacji w raporcie szpiegowskim chyba źle się generuje i nie działa. Może coś było w kodzie zmieniane? Mam w skrzynce też stare raporty i z nich symulacja nadal poprawnie się generuje.

Winiu
Posty: 52
Rejestracja: 29 sie 2018, 23:33
Reputacja: 0
Lokalizacja: Konin

Re: Symulacja z raportu

Post autor: Winiu » 06 lip 2019, 20:42

Mi tam wsio śmiga jak talala 🤔

ketyow
Posty: 142
Rejestracja: 13 maja 2019, 12:11
Reputacja: 2

Re: Symulacja z raportu

Post autor: ketyow » 06 lip 2019, 21:17

A robiłeś świeży skan teraz komuś? My we trzech testowaliśmy i nikomu nie chodzi.

Winiu
Posty: 52
Rejestracja: 29 sie 2018, 23:33
Reputacja: 0
Lokalizacja: Konin

Re: Symulacja z raportu

Post autor: Winiu » 06 lip 2019, 21:20

Robiłem, zeskanowalem destiego :p działa mi wszystko.

ketyow
Posty: 142
Rejestracja: 13 maja 2019, 12:11
Reputacja: 2

Re: Symulacja z raportu

Post autor: ketyow » 06 lip 2019, 21:23

Ja też zrobiłem świeży skan, symulacja dalej nie działa.

kamilo639
Posty: 33
Rejestracja: 16 maja 2019, 01:11
Reputacja: 1

Re: Symulacja z raportu

Post autor: kamilo639 » 06 lip 2019, 21:27

Elo tak jak pisze ketyow, u mnie nie dziala rowniez . Nie sprawdzalem na tel ale na kompie nie dziala.

ketyow
Posty: 142
Rejestracja: 13 maja 2019, 12:11
Reputacja: 2

Re: Symulacja z raportu

Post autor: ketyow » 06 lip 2019, 21:59

A u mnie na tel.

Awatar użytkownika
spieriz
Site Admin
Posty: 548
Rejestracja: 26 sie 2018, 17:53
Reputacja: 11
Kontakt:

Re: Symulacja z raportu

Post autor: spieriz » 06 lip 2019, 23:10

na jakich przeglądarkach i jakim urządzeniu macie problemy z raportami?
czy występuje tylko przy jakimś konkretnym raporcie czy przy wszystkich?
na obu uniwersach?

kamilo639
Posty: 33
Rejestracja: 16 maja 2019, 01:11
Reputacja: 1

Re: Symulacja z raportu

Post autor: kamilo639 » 06 lip 2019, 23:13

Korzystam z Opery, patrze na kompie , ale ketyow pisal ze ma problem tez na tel z tym . Jesli chodzi o raporty to na kazdym od jakiegoś czasu . Uni2

Awatar użytkownika
spieriz
Site Admin
Posty: 548
Rejestracja: 26 sie 2018, 17:53
Reputacja: 11
Kontakt:

Re: Symulacja z raportu

Post autor: spieriz » 06 lip 2019, 23:17

Chyba już wiem gdzie był problem - sprawdźcie proszę, czy nadal on występuje na nowych raportach (te, które obecnie sprawiają problemy już się nie naprawią, więc trzeba sprawdzić na nowych)

Zablokowany