Symulacja z raportu

Jeśli znalazłeś jakiś błąd - zgłoś go!
ketyow
Posty: 138
Rejestracja: pn maja 13, 2019 12:11 pm
Reputacja: 2

Symulacja z raportu

Post autor: ketyow » sob lip 06, 2019 8:04 pm

Link do symulacji w raporcie szpiegowskim chyba źle się generuje i nie działa. Może coś było w kodzie zmieniane? Mam w skrzynce też stare raporty i z nich symulacja nadal poprawnie się generuje.

Winiu
Posty: 44
Rejestracja: śr sie 29, 2018 11:33 pm
Reputacja: 0
Lokalizacja: Konin

Re: Symulacja z raportu

Post autor: Winiu » sob lip 06, 2019 8:42 pm

Mi tam wsio śmiga jak talala 🤔

ketyow
Posty: 138
Rejestracja: pn maja 13, 2019 12:11 pm
Reputacja: 2

Re: Symulacja z raportu

Post autor: ketyow » sob lip 06, 2019 9:17 pm

A robiłeś świeży skan teraz komuś? My we trzech testowaliśmy i nikomu nie chodzi.

Winiu
Posty: 44
Rejestracja: śr sie 29, 2018 11:33 pm
Reputacja: 0
Lokalizacja: Konin

Re: Symulacja z raportu

Post autor: Winiu » sob lip 06, 2019 9:20 pm

Robiłem, zeskanowalem destiego :p działa mi wszystko.

ketyow
Posty: 138
Rejestracja: pn maja 13, 2019 12:11 pm
Reputacja: 2

Re: Symulacja z raportu

Post autor: ketyow » sob lip 06, 2019 9:23 pm

Ja też zrobiłem świeży skan, symulacja dalej nie działa.

kamilo639
Posty: 33
Rejestracja: czw maja 16, 2019 1:11 am
Reputacja: 1

Re: Symulacja z raportu

Post autor: kamilo639 » sob lip 06, 2019 9:27 pm

Elo tak jak pisze ketyow, u mnie nie dziala rowniez . Nie sprawdzalem na tel ale na kompie nie dziala.

ketyow
Posty: 138
Rejestracja: pn maja 13, 2019 12:11 pm
Reputacja: 2

Re: Symulacja z raportu

Post autor: ketyow » sob lip 06, 2019 9:59 pm

A u mnie na tel.

Awatar użytkownika
spieriz
Site Admin
Posty: 503
Rejestracja: ndz sie 26, 2018 5:53 pm
Reputacja: 10
Kontakt:

Re: Symulacja z raportu

Post autor: spieriz » sob lip 06, 2019 11:10 pm

na jakich przeglądarkach i jakim urządzeniu macie problemy z raportami?
czy występuje tylko przy jakimś konkretnym raporcie czy przy wszystkich?
na obu uniwersach?

kamilo639
Posty: 33
Rejestracja: czw maja 16, 2019 1:11 am
Reputacja: 1

Re: Symulacja z raportu

Post autor: kamilo639 » sob lip 06, 2019 11:13 pm

Korzystam z Opery, patrze na kompie , ale ketyow pisal ze ma problem tez na tel z tym . Jesli chodzi o raporty to na kazdym od jakiegoś czasu . Uni2

Awatar użytkownika
spieriz
Site Admin
Posty: 503
Rejestracja: ndz sie 26, 2018 5:53 pm
Reputacja: 10
Kontakt:

Re: Symulacja z raportu

Post autor: spieriz » sob lip 06, 2019 11:17 pm

Chyba już wiem gdzie był problem - sprawdźcie proszę, czy nadal on występuje na nowych raportach (te, które obecnie sprawiają problemy już się nie naprawią, więc trzeba sprawdzić na nowych)

Zablokowany