Strona 1 z 2

Symulacja z raportu

: sob lip 06, 2019 8:04 pm
autor: ketyow
Link do symulacji w raporcie szpiegowskim chyba źle się generuje i nie działa. Może coś było w kodzie zmieniane? Mam w skrzynce też stare raporty i z nich symulacja nadal poprawnie się generuje.

Re: Symulacja z raportu

: sob lip 06, 2019 8:42 pm
autor: Winiu
Mi tam wsio śmiga jak talala 🤔

Re: Symulacja z raportu

: sob lip 06, 2019 9:17 pm
autor: ketyow
A robiłeś świeży skan teraz komuś? My we trzech testowaliśmy i nikomu nie chodzi.

Re: Symulacja z raportu

: sob lip 06, 2019 9:20 pm
autor: Winiu
Robiłem, zeskanowalem destiego :p działa mi wszystko.

Re: Symulacja z raportu

: sob lip 06, 2019 9:23 pm
autor: ketyow
Ja też zrobiłem świeży skan, symulacja dalej nie działa.

Re: Symulacja z raportu

: sob lip 06, 2019 9:27 pm
autor: kamilo639
Elo tak jak pisze ketyow, u mnie nie dziala rowniez . Nie sprawdzalem na tel ale na kompie nie dziala.

Re: Symulacja z raportu

: sob lip 06, 2019 9:59 pm
autor: ketyow
A u mnie na tel.

Re: Symulacja z raportu

: sob lip 06, 2019 11:10 pm
autor: spieriz
na jakich przeglądarkach i jakim urządzeniu macie problemy z raportami?
czy występuje tylko przy jakimś konkretnym raporcie czy przy wszystkich?
na obu uniwersach?

Re: Symulacja z raportu

: sob lip 06, 2019 11:13 pm
autor: kamilo639
Korzystam z Opery, patrze na kompie , ale ketyow pisal ze ma problem tez na tel z tym . Jesli chodzi o raporty to na kazdym od jakiegoś czasu . Uni2

Re: Symulacja z raportu

: sob lip 06, 2019 11:17 pm
autor: spieriz
Chyba już wiem gdzie był problem - sprawdźcie proszę, czy nadal on występuje na nowych raportach (te, które obecnie sprawiają problemy już się nie naprawią, więc trzeba sprawdzić na nowych)