Budowa flot na u4
Budowa flot na u4
Witam proponuje zmienić czas budowy flot na uniwersum 4 . Aktualnie przy ilościach surowców które mamy budowanie flot trwa wieki ... Proponuje wprowadzić budowę floty w 0 sek od pewnego poziomu nanitów którzy ustalą wszyscy . Ja proponuje 13 poziom nanitów . Brak banku jest bardzo fajnym rozwiązaniem ale budowa floty w 0.1 sek okazuję się ogromną wadą . Myślę iż wielu graczy się ze mną zgodzi i poprze mój temat . Pozdrawiam i proszę o wypowiedzi w temacie które będą pozbawione jakichkolwiek złośliwości ...
Re: Budowa flot na u4
Ja poszedłbym w drugim kierunku. Zmniejszyć wydobycie i wydłużyć czas lotu. Teraz możecie zacząć g. burze
Ja jestem na nie dlatego tu zagralem bo mial byc po staremu bez banku bez floty w 0 sec a flote mozna postawic zapchac stocznie i czekać.....
zdecydowanie NIE, nie po to się męczymy od dwóch miesięcy żeby teraz upraszczać grę, jak się ma 12-13 planet to przetop surowców nie jest problemem.
No dla mnie to też niewypał, jak się chce mieć flotę, to automatycznie trzeba poświęcać jej budowie dla mnie zdecydowanie zbyt duzo czasu. Głównie dlatego - przestałem budować flotę.
Ja tylko wyszłem z taką propozycją ale spoko jeżeli wiekszość nie będzie chciala to temat zamkniemy ;pp
Zdecydowanie nie.
-
- Reputacja: 2
Nie gram to sie wypowiem :p Zmieńcie min czas budowy na 0,001 sek i już, w czym problem ?
Uniwersum miało cechować się takim czasem budowy i tak zostanie.
Nie jest możliwe wprowadzenie części setnych czasu budowy typu 0,001s, operujemy na całych sekundach.
Nie jest możliwe wprowadzenie części setnych czasu budowy typu 0,001s, operujemy na całych sekundach.